Kräsen

Just nu sitter jag och letar strumpor. Låter lite konstigt jag vet men jag är jättekräsen när det gäller strumpor sedan jag köpte footlockers som är såååååå bra! Det dumma är att Footlocker finna vad jag vet bara i Stockholm och där är man ju inte varje dag direkt och man åker ju inte dit för att bara köpa strumpor.. Så nu sitter jag och letar efter några som har de materialet jag behöver och som inte kostar multum vilket är sjukt svårt märkte jag -.- Jag kan nämligen inte ha strumpor med för mycket bomull i, har några par men dom använder jag sällan och gör jag det är det när jag går hemma, dom är kalla och absorberar inget fukt alls, så om man skulle svettas eller bli lite blöt om fötterna blir ja iaf jag iskall :( Och nu när jag letat så länge hittar jag iprincip bara strumpor med mycket bomull i :(
 
Såg på gina av alla ställen att de hade i de material jag vill ha men vet inte hur passformen är, vill ha med förstäkning på undersidan och med "resor" i mitten. haha jag låter skitknasig märker jag nu!
 
Så om någon har vägarna förbi Stockholm får ni gärna köpa strumpor åt mig på Footlocker ;)
 
 

Paket från posten!

Idag vaknade jag av att det knackade på dörren och hundarna började skälla, "jobbigt" tänkte jag och tänkte sova vidare. Men då slog det mig att jga väntar ett paket och det kanske är det som kommit, så snabbt som attan satte jag på mig ett par byxor och rusade ner för trappan och när jag öppnar dörren ser jag postbilen och en man med ett paket :') Tjohoo, det var min hjälm som kom, en charles owen professional. Den satt jättebra, visst det ser lite ut som en svamp på huvudet men det skiter jag i ;) den är skön och sitter bra, det är huvudsaken :D
 
Photo: Välkommen hem! :) #charles #owen #professional
Får inviga den på fredag om det inte regnar :D

Klippa mig

Jag ska klippa mig imon... Bokade tid lite impuls sådär haha. På chic ska jag klippa mig, har aldrig klippt mig där ióch vet inte ens vart det är men vad fan, det blir säkert bra :D Har tänkt att klippa mig länge nu, så nu blir det äntligen av, jag hatar mitt hår nu, får panik på det när det bara tovar sig :( har inte klippt mig hos frisören på flera år så det blir ju spännande :D
 
 

Vilken hjälm?

Jag är sugen på en ny ridhjälm, har en brun/svart lamicellhjälm nu men jag vill ha en helsvart som inte är i plats, alltså mer stilren hjälm. Jag har två stycken jag fastnat för som jag vill ha (vill ha en samshield men blää vad dyra), båda charles owen wellington men den ena classic och den andra professional.
 
Vilken ska jag ha?
 
1.
Charles Owen Wellington Classic Riding Hat
2.
 

Kaos!

Ridning på Aledal idag ju, som jag längtat. Men men, man kan ju inte alltid få som man vill, ska inte säga att det gick skitdåligt för det gjorde det inte, jag kom över alla hinder iaf haha. Jag fick en extremt seg häst, och det var inte hans dag idag stackarn. Han ville inte alls hoppa bana idag eller, ja han var latare än vanligt kan man säga. Anette pushade mig som attan idag när Ponnyn inte gjorde som han skulle. Men jag fick säga till på skarpen massa gånger och det blev ändå bättre och bättre, sista linjen blev jättebra så en bra avslutning iaf.
 
Förresten, det var Sofies och Emmies pappa som skulle skjutsa idag och dom var lite sena att komma iväg men skitsamma tänkte jag. Men några minuter efter de kommit iväg får jag ett sms av sofie där det står "VI HAR FÅTT PUNKA" haha asså va? hur kan ddet hända, vi som redan var sena.. Som tur var kom mamma precis hem så vi fick kasta oss iväg och hämta upp Emmie och Sofie. Stress stress stress.. Att stressa när jag inte kan påverka hur fort någonting kommer gå är det värsta jag vet. 
 
Men jag lever iaf, och vi hann till lektionen även och det blev tajt om tid.
 

Bilderna på Sazzi

Har precis rensat och lagt bilderna på Sazzi på datorn. Nu ska jag bara redigera dem. Men eftersom datorn strejkar och behöver ta en paus får ni bara ett smakprov än så länge. Jag redigerar resten när datorn är med på noterna :)
 

Bilder

Ett par bilder på Jesse, det hade börjat skymma när vi kom ut och dagen i sig var sjukt gå och trist så därför blev bilderna brusiga.. Lite svårt att ställa in inställningarna samtidigt som man ska rida och mamma är inte så skillad på kamera ;) Och mitt objektiv är inte det ljusstarkaste heller!
 
 

Ridit Jesse

Red Jesse för första gången idag och dert var superkul. Tycker om att rida många olika hästar, roligt med variation och man lär sig mycket på det :) Jesse och Molle är jätteolika vilket för mig inte spelar någon roll, bara bra att kunna rida olika typer av hästar. Jesse var iaf väldigt mjuk och fin i munnen, söker sig ner till bettet själv och var helt enkelt supertrevlig där :) Man fick jobba på en del med benen men det kan vara tt jag inte hittat knapparna på honom än, och det är ju inte så konstigt när jag bara ridit honom en gång. Så det ska bli kul och se hur det går efter ett par gånger. Jättehärlig är han, väldigt snäll och go! 
 
Molle ska jag rida på söndag vilket jag också ser fram emot :D Det var ett tag sen nu och såg att han blivit en liten björn, eller stor snarare. haaha han har sån björnpäls alltså. Så söt :D
 
Och till sist, på måndag är et ridning på Aledal, ser verkligen fram emot det också! Hoppas jag, såg att jag fått den segaste hästen (Hambo, som jag hade när vi badade).. Dock var det en annan som ville ha honom istället (hur hon nu ville det!?) så jag kan ju hoppas att jag får en annan rolig sötponny :D Vi ska hoppa då nämligen och att då ha en ponny som knappt rör sig frammåt är lite lite jobbigt haha! Skulle behövt typ Orvar eller någon annan häst som hoppar över allt hur knasigt det än blir. Men vi får se hur det går, ska bli kul i vilket fall, älskar ju att hoppa :')
 

Tröttare än tröttast

Första dagen på Hööks idag, det gick bra  och tiden rullade iväg vilket var skönt då det inte blev någon dötid alls. Men från att vara soffliggare hela dagarna till att vara aktiv i flera timmar tar vekligen på hjärnan.. ja hjärnan. Jag är sååå trött och efter ett tag märkte jag hur sakta jag tänkte haha :( Men det var ju en del att ta in tillskillnad från att sitta hemma hela dagarna. Kroppen är dock pigg, jag brukar ju känna trärt om, att kroppen är trött men inte hjärnan (säger man så?) men nu känner jag att jag skulle kunna somna när som helst.. Måste dock vänta, annars vaknar jag väl inatt och det vill jag inte, så ska försöka hålla mig vaken ett tag till innan jag somnar pladask i sängen :)
 
Ryggen är förresten mycket bättre idag, skönt!
 

Halloween

Något jag har tänkt på och jo faktiskt stör mig på är hur tjejer klär sig på Halloween. Jag förstår att vissa kommer störa sig på mig när jag säger min åsikt nu och då får ni göra det för det är min åsikt och jag har rätt och säga vad jag tycker här på min blogg. 
 
När det är Halloween ser man massa bilder på facebook, instagram och bloggar på folk som klätt ut sig. Tanken med att klä ut sig på Halloween är väl faktiskt att man ska se läskig ut (rätta mig om jag skulle ha fel) dock så tycker jag väldigt många tjejer i stället ser detta som en chans att visa upp sig. För vem har inte sett massa som klär ut sig till sjuksköterskor med kortkortkläning/kjol eller liknande? Jag förstår inte varför man ska klä sig så sexigt som möjligt när man egentligen ska klä sig läskigt? För man blir ju definitivt inte läskigare av att visa mer hud...
 
Jag själv har inte klätt ut mig på väldigt länge, och jag har inte varit ute nu under Halloween heller. Men hade jag klätt ut mig så hade jag försökt se läskig ut, inte klä mig som en ängel eller något. Och hade jag gått ut på Halloween hade jag tyckt det varit sjukt mycket coolare och häftigare om alla såg läskiga ut, någon som håller med?
 
Om denna "trend" med att visa hud istället för att vara läskig skulle försvinna skulle jag vara ute varje kväll under Halloween, fan vad grymt det hade varit om precis alla varit utklädda till läskiga varelser ;)

Praktik

Imon ska jag börja min praktik på Hööks, spännande! Jag ska dock vara där två gånger i veckan bara men det blir superskoj ändå. Det är ju en plats som passar mig så jag är positiv till detta! :) Det är bra och kul att lära sig nya saker om sin sport och det lär jag ju göra nu när jag praktiserar på Hööks :) Dom är förövrigt jättetrevliga där och Pia som blir min handläggare är jättesnäll och jag känner på mig att tiden där kommer bli jättehärlig :)
 
Skönt att äntligen få göra någonting och inte bara sitta här framför tvn hela dagarna. Jag märker det nu med när jag inte får rida eller träna att min rygg tar mycket stryk. Jag har dålig rygg och måste röra på mig för att den ska må bra, vilket ridningen hjälper till med. Så nu när jag inte rör på mig så jag har ont igen. Det slog till över svanskotan idag när jag reste mig vilket inte har släppt än. Men på fredag ska jag rida igen så hoppas ryggen ger med sig ganska snabbt :)
 
Bore, min lilla favvisponny på Himlabacken, världens snällaste häst verkligen <3

cola cola coola

Jag gjorde ett stort misstag ikväll, drack cola så nu är jag pigg och kommer inte kunna sova, men får försöka ändå.. inte blir det cola på kvällen mer iaf, minns inte att mab blir så pigg av det? jag vaknade ändå ganska tidigt idag. hmm. aja sov sött!

Ett år gammal

Jag har haft min mobil i lite mindre än ett år, den har faktiskt fungerat utmärkt. Tills för någon vecka sen :( Nu har den börjat stänga av sig själv, superstörande. Och jag har verkligen inte råd med en ny mobil nu. Tycker faktiskt  om min, men ett år.. Ska man verkligen behöva byta mobil varje år? Kan dom inte bara fungera? 
 
Det är ju inte så kul om detta skulle hända om jag verkligen skulle behöva mobilen... Och en annan sak, batteriet är uruselt nu med, måste ladda den flera gånger om dagen. Vet inte om det beror på att den blivit sämre eller om det är jag som grejar med den mer men tror det är fel på mobilen. Kanske behöver ett nytt batteri? Men det har jag inte lust att lägga pengar på heller. 
 
Vågar heller inte uppdatera till 4.0 eller vad det är ifall den skulle bli sämre då jag läst att många fått problem efter det. 
 
Jag får väl gå runt med en halvtaskig mobil tills den ger upp helt. 
 

Godis

Har suttit i soffan hela dagen och inte gjort ett jävla skit... Har fortfarande på mig sovtröjan och har inte ätit sedan frukost. Tänkte göra nudlar men det har inte blivit av eftersom jag har ätit godis konstant sedan i morse... Känner mig lite lagom onyttig nu hee. Äter mängder med nötcreme, så gott är det :') och för att inte tröttna varvar jag med en suris, en hallonflaska eller vad dom heter, sjukt sura är dom! 
 
Såhär ser mina dagar ut ungefär, förutom godiset då, så mycket godis brukar jag inte äta men idag är det lördag och min godisätardag så då passar jag på att proppa i mig. Det är så tråkigt nu när jag inte har något att göra, och har sån jäkla ridabstinens nu med, har inte fått rida på läänge :( och jag får inte vara med på lektionen på måndag heller. Men ska dit och titta på iaf, man lär sig ju på det med :) 
 
Nästa vecka på fredag är tanken att jag ska börja rida en häst i stallet i skogen, kommer bli jättekul, charmig häst det där :) Så det blir min igångsättning sen operationen :)
 
Deppinlägg jao, så kul är mitt liv just nu, någon som har ett jobb över åt mig? :D
 

Återbesök

Tjo. 
 
Var på äterbesök idag hos läkaren för att ta ut skenorna jag hade i näsan. Vet inte varför men har varit sjukt nerväs inför detta, mycket mer nervös än själva operationen haha, ja det låter kanske knäppt. Och när jag väl kommer till läkaren är det första han säger att detta är rätt obehagligt och frågar om jag har förberett mig mentalt? Säg vad!??? "eeeh jjaa..jag är väl så illa tvungen" fick jag ut till svar. Då säger han att han ska hämta grejer och han börjar med en gång..
 
Och visst hade jag rätt, man ska alltid lita på magkänslan eller hur? För detta var faktiskt det värsta men hela operationen.. Det gjorde så sjukt ont, först ska han klippa av tråden i näsan  ajajajjjjjj, sedan blir det galet mycket värre när han tar ut skenorna! Dom var ju runda/ovala och jättestora... Jag trodde det var sko raka skenor som nästan skulle trilla ut när han tog bort tråden. Men icke.. Ont gjorde det. 
 
Men nu måste jag kila.. Tjoflöjt!
 
PS: jag lever nu iaf och andas otroligt bra ur den vänstra näsborren wihooo :D

RSS 2.0