Chaps, jacka

Jag har handlat en del på sistone vilket var behövligt. Jag har bla köpt hårfärg, välbehövligt! har världens utväxt haha men det ska det bli ändring på, vet dock inte och jag vågar innan torsdag men det är ju inte länge dit nu :)
 
Jag har också köpt en vinterjacka vilket jag också behövde, köpte en rätt rejäl på stadium denna gången, innan har jag bara köpt billiga från modebutiker men de håller inte riktigt värmen och kvalitén man vill ha. Har använt den en gång och den är verkligen varm :D Snygg är den med enligt min åsikt ;) Jag visa den när jag orkar fota.
 
Sedan så var jag inne på Hööks idag och köpte ett par chaps, har ju ett par ridstövlar men jag känner att det är bra att ha båda ifall något skulle gå sönder eller och det är för smutsigt (lat ^^)
 
Ah, jag har köpt lite mer men orkar inte säga allt men det var det viktigaste iaf :)
 

Jag lever efter operation

Hejsan, jag lever, nu igen.. Jag har ju varit på sjukhus ett tag, blev fler dagar än väntat, så klart. Det går aldrig som det ska när det gäller mig men nu är nog allt som det ska iaf. Jag opererade näsan i tisdags eftersom den har varit sne efter en ridolycka för 7 år sedan. Mellanväggen i näsan hade hamnat på sniskan så den har dom nu flyttat tillbaka. 
 
Jag åkte dit på tisdagen och fick åka till operation nästan med en gång. Jag kanske inte ska berätta allt men jag skulle sova där en natt för att se så att allt gick som det skulle och för att jag hade tamponader (långa remsor) i näsan som skulle bort dagen efter. 

Men när jag tog ut dom så slutade inte min vänstra närborre blöda men jag fick åka hem en natt men sen blev det värre och värre och jag fick mer feber än innan. Jag blev då inlagd två nätter till och de grejade massa med näsan och stoppade i massa med skit och inget funkade men på natten till fredagen slutade det iaf blöda så i lördags fick jag åka hem :) Sen det slutade blöda har allt gått bra, jag mår bättre och bättre (fick en infektion med så går på antibiotika) och svullnaden börjar lägga sig. Kan lite till och från andas med näsan vilket känns sjukt härligt. Jag har ju inte kunnat andas med den vänstra näsborren så nu när jag kan andas med båda blir jag nästan tårögd, vilken jäkla skillnad!! 
 
På torsdag ska jag tillbaka till sjukhuset och ta bort skenor jag har i näsan för att stadga upp, är lite nervös inför det då de sitter fast med stygn :S Hoppas verkligen att det inte börjar blöda igen då. Det är bara två dagar kvar och så hoppas jag jag kan rida igen snart efter. Saknar det massor, hade ridning igår egentligen men får inte rida nu :( Hade varit superskoj. Men nu får jag vänta, vet dock itne hur länge, Ska fråga på torsdag. :)
 
Här ser man ganska tydligt att näsan är sne. Ska försöka ta en efterbild så att ni får se resultatet men det får nog vänta tills den inte är svullen mer. Den är inte spikrak nu heller men enligt mig mycket bättre än innan, 

Ridit, sjukhus

Red ju på Aledal nu innan. Hoppning vad det idag, studs på Darko. Det gick faktiskt väldigt bra, kände bra hela tiden, kom inte speciellt knasigt någon gång utan det flöt på rätt bra :)
 
Nästa vecka ska jag inte vara med, ska till sjukan imon så kommer inte vara på hugget på en vecka efter. Tror jag iaf, haha jag har inte jättekoll på hur länge jag är borta men vet att jag inte kna rida nästa vecka iaf, lite tråkigt då jag tycker Darko är en mysig häst att rida, väldigt trevlig, lite stark men efter några halvhalter och tempoväxlingar släpper det :)
 
Men jag får väl hoppas jag får en trevlig häst näst nästa gång iställer (får säkert inte det bara för jag hoppas, peppar peppar.)
 
Bild från när vi badade på Aledal, har inga bilder från lektionerna där men denna är därifrån iaf :)

Gjort vovven fin

Mamma och jag borstade och badade Sazzi igår, och så borstade jag henne idag med och klippte tassarna så nu är hon super mysig. Hon blev typ också några kilo lättare .. haha ne men det ser ut så för hon blev av med så mycket päls så man känner knappt igen henne, hon är så liten nu haha :D Men det ska ju vara fint väder i helgen så vi åker förhoppningsvis någonstans och fotar henne nu när hon är så fin :)
 
Har en bild på pälsen vi borstade bort, kan visa den sen :D
 
Här är en bild från förra gången jag borstade henne.
 

Spotify

Jag är alldeles för dålig på att använda min spotify, har knappt några bra spellistor alls. Men nu tänkte jag att jag skulle ta tag i den jag lyssnar på mest och jaa, jag har 30 låtar kvar haha, hade över hundra... Men håller på att fylla på den nu med nya låtar. Går sådär, det är alltid lättare att ta bort låtar än att hitta nya :( SÅ detta lär ju ta ett par timmar till ;)
 
Jag är sjukt kräsen i min musiksmak, jag lyssnar på långt ifårn allt haha. Vill ha grymma clublåtar men är dom för långa i intro så trättnar jag och tycker låten är tråkig. Om jag lyssnar på en lygn låt så är det viktigt med hur rästen är, den ska passa låten och vara sjukt fin.. Aaa. så förstå att detta tar tid :)
 
 
 

Träningsvärk

Idag har jag lite lagon träningsvärk sådär. Eller mjaa, jag har enn jäkla träningsvärk i vaderna.. konstigt, det brukar jag aldrig ha men nu lyckades jag med det och det är ju nice ;) Sedan har jag lite i axlarna annars jag jag klarat mig. Så har träningsvärk på myskoställen. 
 
Idag har jag inte gjort mycket, sökt lite jobb och kollat tv.. Vill verkligen ha ett jobb nu, så tråkigt att gå hemma hela dagarna och itne kunna göra någonting efterson jag inte har pengar och blaa. Kan tänka mig nästan vad som helst nu. Vill bara jobba! 
 
Ska nog laga mat nu, tror jag gör fiskpinnar om vi har ris, mums :D Jag älskar ris! Ska bara orka resa mig ur soffan ;) Man blir ju så trött av att gå hemma med :( 
 

Slöö

Jag är såå trött just nu, och så ska jag träna på fisktis om två timmar :( Orkar verkligen inte, men får väl ta och vila imon. Gillar ju skivstångspasset på onsdagar men jag tvivlar på att musklerna kommer vara med på noterna imon så det är nog bäst jag skippar det. 
 
Red igår på Aledal, gick helt okej, bättre mot slutet. Red en häst som heter Chippen, inte den lättaste men snäll och go. Dock väldigt pigg och glad i hinder, han liksom anfaller dom och överhoppar sig så jag hoppade ju rätt högt igår då ;) 
 
Ne nu ska jag ladda om för friskis, blööö..
 

RSS 2.0