Fälttävlan

Sitter i mitt rum framför tvn och väntar på att terrängen från fälttävlan ska börja. Dumma basket som tar tid -.- Förresten tycker jag som har väldigt dålig koll på ridsporten, idag sa en att fälttävlan började igår.. sen när? Åh och de sa ingen uppdatering i tv att sara låg på delad 1:a plats.. Men dom nämner och visar badminton på tv. hmm... var inte ridsporten sveriges näst största sport eller har jag fel? Tycker de borde visa och uppdatera mer ridsport iaf!

Men snart börjar det och jag ska sitta här bänkad till det slutar :D

Objektiv

Köpte ett objektiv som kom igår så idag har jag testat det och det verkar bra och prisvärt :) ska testa det lite mer in action i veckan och se hur det är då :)

Beställt

Jag fyllde ju år igår och den födelsedagen blev den bästa någonsin, tack vare min älskade pojkvän :) Så nu har jag beställt en (två) saker som jag troligtvis får nästa vecka :) Kan knappt vänta! haha! Har velat ha det länge men nu är det snart på väg :)
 

födelsedag

Då säger jag godnatt efter min livs bästa födelsedag! :)

Bilder från Superhelgen

 
Åh vill så ha photoshop :(

Superhelgen

Har varit och kollat och fotat superhelgen hela helgen med Sofie :D Bästa tjejen! Var ju andra gången jag fotar hästtävling så hon fick vara lite lärare hihi :D Hon kan ju maaassaa och det är ju bara bra för mig! Så nu är jag på g, ska fota nästnästa helg också är tanken, med Sofie då såklart :) Har ju blivit lite smått (jäättemycket) beroende av att fota nu haha. Det är ju skitkul, vill bli så bra som Sofie men med tanke på att hon började när hon var plutt och jag började nu så lär ju det vara typ om 10-20 år sådär :D
 

åsiktsinlägg?

Funderar på att göra ett åsiktsinlägg om hur det är att vara nykterist.

Failbilder Molle

Molle är en liten snubblis, mamma lyckades fånga detta på bild också haha :D
 

Äta äta äta

Jag är rastlös :( bara ja hemma, har ingen dator och det enda på tv som är tittbart är tinas sommarkök (om det nu heter så, orkar inte kolla). När jag har tråkigt äter jag allt jag kommer åt, chips, macka, godis, kakor och bullar. Det har jag ätit hittills och nu närmar det sig lunchdags vilket betyder att jag vill steka de godaste korvarna i världen, scans 960? Någonting. <3 älskar dom! Så nu ska jag försöka titta på tv och bli inbillningshungrig!

Glasögd/glosögd häst

Åh alltså jag har suttit och googlat vad det är för skillnad mellan glas och glosöga men inte kommit fram till ett skit egentligen. På wikipedia står det att glosöga är när ögat är utåtstickande, dock står det ingenting om häst. Sedan läste jag att glosöga är när iris är mindre så att ögonvitan syns och att en hinna eller något runt om ögat är vit. Sedan står det också att det är när en hästs öga är blå och att det står det på blåögdas pass. Dock står det överallt att glasöga är när iris är blått vilket jag alltid har trott. Så när jag hör/ser något säga/skriva glosögd om en häst med blå iris blir jag alltid lika fundersam. Har någon ett riktigt bra svar på detta med en länk till en säker källa vore det super! Det är ju faktiskt vanligt med glosöga/glasöga så man tycker ju det borde finnas mer kunskap och fakta om detta. Eller är det så att det är samma sak gällande häst? Åh hjälp mig :(

70 000 ridhusbilder.

Det regnade.. Behöver jag säga mer? åh, så typiskt. Hästarna var sååå fina och det var superkul och intressant, MEN det regnade vilket gjorde att de bestämde sig för att flytta in allt, ridhus=dåliga bilder.. Men någon kanske blev bra. Tur jag ha Sofie, jag typ: sofie då får ställa in inställningarna :D:D Haha jag är inte speciellt duktig på det där med kameror heller .. Men Sofie lånade ut sin gamla till mig :D Så jag fotade med den. Det gick bra tills dag två, då ville den inte vara med längre :( Error.. Men den försökte faktiskt så gott den kunde.
 
Sofie har alla bilder på sin dator. Hehe som sitter säkert och skrattar för sig själv när hon ser mina. :D Men jag fotar ju aldrig och det var typ första gången så vad ska man begära?? :D Bra jag har bästa Sofie som kan lära lilla mig då :D Hon är ju så duktig! Och så kommer jag där och ser ut som ett fån :')
 
Men just det, jag sa aldrig varför jag är hemma nu, men jag sa att det regnade och detta gjorde så att hoppningen ställdes in :( Typ det jag ville se mest -.- så vi bestämde oss för att åka tidigare.
 
Men jag hade sjukt kul ändå :D

Molle

Mamma var med och tog lite bilder när jag red Molle häromdagen. Den ni ser i headern är därifrån :)
 

Iväg på äventyr

Nu är det 45 minuter tills vi ska åka så det får blir ett snabbinlägg. Jag fick ihop två tidsinställda och förhoppningsvis kan jag uppdatera från mobilen där ifrån ibland :)
 
Nu måste jag fixa det sista innan vi åker :)
 
Hörs på söndag annars :)
 

Packa

Packar, eller har inte börjat än med ska  :P
 
Tandborste/kräm
Trosor
strumpor
ficklampa
toapapper
filt
handduk
dunk med vatten
bikini?
kläder: mjukis, sovkläder, två linnen, kofta, regnjacka, skinnjacka, jeans, jeansshorts
Sovsäck
godis
vattenflaska
nässpray
kudde

Galoppa fort fort som vinden!

Åh, va och red Molle nu, vi red i skogen och jag red på en lång väg och tänkte först trava då jag inte gillar galoppera själv men han var lugn och fin så jag sket i det och galopperade iaf. Och både Molle och jag älskar fart så ni kan ju gissa hur det gick ;) haha men han var lydig iaf, detta ska jag göra massa fler gånger..

Så kanske det går snabbare nästa gång ;)

Lycklig är jag efter en härlig kväll i stallet :)

Naglarna


Lila

Det fick bli en lila med en liten fin detalj :) Bild kommer snart :D

Beslutsångest

Fick just lite beslutsångest ...
 
Ja jag ska måla naglarna igen, nagellack släpper ju så förbannat fort och jag står inte ut när det är flikar som är ofärgade haha... Så målar om dem ist :D
 

Äventyr i Vetlanda

Jag och Sofie ska åka på lite äventyr imon! Haha vi ska till morganriks och kolla hästtävlingar (hästnördar!) iaf så får vi skjuts dit och hem soch vi ska sova i tält två nätter, sjukt kul! Problemet är att vi inte vet vart vi kan ha tältet men det löser vi då haha :D man får väl sova över en natt eller vad det är bla bla så vi sätter väl bara upp tältet någonstans om vi inte får ha det på anläggningen. haha ;)

Jeans till shorts

Jag är en jeansmänniska och har ganska många par jeans. Självklart  tröttnar jag på vissa och tycker att vissa egentligen sitter fult, då brukar jag klippa och göra om dem till shorts. Här är två exempel :)
 

Gårdagens köp!

Har tagit bilder på sakerna jag köpte igår, allt är från börjes utom jodphursen som är från citygross.
 
Kassa bilder jag vet. Men nu har jag sex par ridbyxor från börjes, märks att jag gillar dom? ;) Dom är så jäkla sköna, älskar att dom är supermjuka!

Börjes i tingsryd!

Har varit i tingsryd idag på Börjes, för er som inte vet vad det är så är det en hästaffär med billiga hästprylar :) paradiset för mig med andra ord ;) fick med mig tre par ridbyxor och en tröja med mig hem. Köpte även ett par jodhpurs på city gross här i kalmar, ska dock byta då de var lite ojämna men jag är sjukt nöjd med dagen :)

Var där med Sofie, emmie och hennes pappa och min mamma och syster :) Sofie och dom är sjukt sköna så denna dagen bestod av mycket skratt :D

Ska ta bilder på det jag köpte imon så ni får se:)

Naglar

Jag målade som sagt mina tånaglar härom dagen. Men hade ju lång tid på mig så jag målade även händerna med :D
 
Dessa köpte jag :) Använde det blåa och orangea :)
Målar dock om mina naglar på händerna nu ;)
 

Regn/nagelfix

Hejsan, det var ett tag sen. Jag har sktitrist, så dåligt väder. Igår stod det ändå att det skulle vara sol i några timmar men nej.. tycker de visar fel hela tiden nu. Men men, Man får väl göra det bästa av situationen. Var och köpte nagellack igår på mangan (ica). Billigt dessutom, 10 kr styck, testade lite igår och dom luktar pyton haha men superfina färger. Jag har blivit besatt av nagellack hehe. Tycker naglarna blir mycket finare så målar dom nog flera gånger i veckan nu :)
 
Nä ska sätta mig och måla mina tånaglar med de nya nagellacken, visar bilder när jag är färdig :)
 
Dagens outfit
 

RSS 2.0