Skördefesten

Är på väg till borgholm nu, ska på skördefesten. Har bara varit på det typ en gång innan och minns inte någonting därifrån så hoppas detta blir skoj :)


vet att bilden blir sne men vet inte hur man fixar det :(

Söta vovven

Jag tog ett par bilder på min fina vovve när jag borstat henne, självklart fick hon ett ben efter och ni ser ju hur sött hon håller i det :D Sazzi är helt klart familjens glädjespridare, den enda gången hon ser ledsen/sur ut är när man går hemifrån, annars är hon alltid glad och viftar ständigt på svansen (den får man akta sig för).
 
Visst är hon fin? :)

Knashäst

Ja, vad ska jag säga. Var ju ute och gick med Molle i skogen idag, blev dock ingen lång runda alls då det började bli mörkt och Molle var.. ja, inte den lättaste att ha och göra med... Han var på tårna hena promenaden i skogen och ville absolut INTE gå in i skogen, antar att det var för älgarna men ändå konstigt för Molle har ändå ett starkt psyke och har alltid varit coollugn i skogen. Men ja, idag var han en unghäst igen hha, får väl gå i skogen på lördag med så att han slutar med det där fjanteriet :)
 

hmm

av någon anledning hamnar bilderna upp och ner från mobilen...

Stallmys

Är i stallet nu, så skönt att vara här där det är lugnt och skönt! Här mår jag minsann alltid bra, terapi hehe :)

Ska gå en runda med Molle i skogen, om djuren tillåter oss då. En annan som skulle rida Molle i skogen sist mötte två älgar, skulle ju inte vara sådär jättekul till fots haha. Önska mig lycka till ;)



Testar

Skriver från blogg.ses bloggapp nu, hoppas der funkar! har väntat på denna länge, kommer ju vara super när jag är i stallet tex :D och det verkar gå att lägga in bilder med, awesome! :D


vänta nu, ser lite mysko ut här hehe.

Instagram och vildsvin?

Testar den här nya instagramgrejen blogg.se har. Jo det funkar ju, dock blir bilden i väldigt dålig kvalité ser det ut som, men den är ju bra när amn itne har mycket tid på sig att blogga (y)
 
Annars har jag inte gjort mycket, var hos Mollebolle idag. Vi red ut och det gick väl... sådär haha. Molle var inte sig själv alls, superstel och typ orolig. Annars brukar Molle vara hyffsat lugn i skogen, eller mja, pigg som attans brukar han vara men inte stressad som idag. Såg sen att det var väldigt mörka moln på himlen så kanske var ovädret i luften han reagerat på, eller att de andra djuren i skogen gjort det. Kan tänka mig att han kände vittring av vildsvin och dom möter man ju gärna inte :) Rådjur finns det miljarder av där och det ser vi varje uteritt men vildsvin har jag aldrig stött på (peppar peppar) trots att jag vet att det finns massa. Aja, vi överlevde iaf ;)
 

wiihooo

Nu är jag taggad, tränade idag skivstång och jag undrar bara varför gjorde inte jag detta tidigare? Nu är jag sjukt motiverad! Nu ska jag ta tag på min hälsa, äta bra och börja träna. Man mår ju faktiskt sjukt mycket bättre :D

urkass!

Jag vet, suger på uppdatering. Men jag gör ingenting om dagarna nu, med andra ord tittar på tv och är i stallet. Det är det jag gör i princip och har ingenting att skriva om. Hoppas jag snart får en sysselsättning. Tycker själv det är skittråkigt att läsa om dagens ridpass så det vill jag tråka ut med heller.

Så deppigt inlägg haha. :)

Sjukt bra

Red Molle barbacka i hagen idag och det gick såå bra :) Helt sjukt att man innan man kommer till stallet kan må dåligt men när man kommer dit eller ah för min del vara påväg dit vara pigg och glad! Så var det för mig idag, var nere och funderade på massa tråkigheter men när jag kom till stallet släppte det helt. Detta är varför jag cyklar långt, ibland flera gånger i veckan, till stallet. Just för att få den där härliga lättnaden när jag är i stallet. Där är det inget att fundera på, eller jo, jag kan tänka i evigheter där men då på någotvist tänker jag positivt. Det är bra att ha en plats man alltid mår bra på, mitt är i stallet med hästarna <3
 
Jag red ju barbacka, det är också något som får mig lite extra glad! Jag är inte jättefötjust i sadel men den behövs ju ´såklart, och det är inte supermysigt att rida barbacka på en galen/benig häst/ponny. Men Molle är en perfekt barbacka häst, han är rund och go och så går han riktigt fint barbacka :) Kommer nog fortsätta rida barbacka på han ett tag, förutom i skogen, för säkerhets skull :)
 
Foto: Syster. Bild från förra sommaren.

RSS 2.0