Snart igång

snart är jag igång igen, har massa att visa er ! bla min balklänning :D så håll ut.

Josse tog även lite bilder på mig och molle så en ny header hoppas jag kommer strax, lite knas med snö ju haha, nu är det vår! Har inte hunnit kolla på bilderna än men ska kolla igenom dom och se om någon duger :)


Bloppis

Ska sälja mina skor, använder dem inte då jag föredrar mina andra klackarskor och så har jag nyss beställt ett par nya fina. Så när något kommer in ska något annat ut eller hur är det? ;) Fast nu känner jag bara att de tar plats, lite svider det, tycker fortfarande de är fina men vad ska man med skor man inte använder till ? :)

Tänker mig typ 50 kr/paret





Fula byxor

Jag vet inte hur många byxor som jag inte använder som jag klippt av till shorts. Och det tycker jag är såå bra, för dom kommer ju till användning :D Jag har (hade) massa fula jeans men nu har jag istället massa shorts. Finns ju inget skönare på sommarn. Det jag går med dag ut och dag in är shorts och ett pösigt linne, så skönt och snyggt :) Denna sommarn lär ju inte vara något undantag heller så har laddat upp med 5 par korta shorts varav 4 är avklippta ;)



Längtar till sommaren!!!

RSS 2.0