Medryttare

Just nu och sedan ett ganska bra tag sedan känner jag att jag lite fastnat i ridningen. Lite konstigt kanske med tanke på att jag rider fyra gånger i veckan på 4 olika hästar, men det är just det som är problemet. Jag vill komma någonstans, utvecklas hela tiden och göra det jag tycker är roligast vilket är att hoppa. Där jag rider "privat" eller vad man ska säga har vi inga hoppmöjligheter alls och nu på vintern går det knappt rida över huvudtaget. Vi har paddock som är igensnöad, isig eller för blöt.. och så har vi skogen som just nu är en enda översvämning och lika så hagarna. 
 
Det kan vara så att jag känner såhär för att det är vinter men det jag saknar finns faktiskt inte på sommaren heller. Jag skulle vilja ha en häst jag rider regelbundet och några dagar i veckan ist för att rida fyra olika hästar. Det är roligt det med men jag vill ha möjlighet att träna en häst och utvecklas tillsammans med den. Den möjligheten känns ganska långt borta nu tyvärr, jag kan inte ha egen häst och jag känner ingen som har häst med de ambitionerna jag har. Sedan har jag inte pengar till att åka långt många gånger i veckan till en medryttarhäst. 
 
Nu klagar jag en del ja, vilket jag kanske inte borde göra då jag vet att jag ändå har det bra som rider så mycket som jag gör ändå. Men när jag brinner för något som jag gör för hästsporten vill man komma gångon stans och göra det man vill göra och älskar att göra. Jag vill ha möjligehetn att utvecklas tillsammans med en häst jag trivs bra med och som jag kan få ha lite fria händer till. Jag vill alltså ha en perfekt medryttarhäst för mig. Men just nu känner jag att jag fastnat, den hästen kanske inte finns?
 
Fina Jesse jag rider en gång i veckan <3
 
Och ett litet meddelande till morfar: Det är säkert massa fel i den här texten som vanligt och jag hade tänkt att läsa igenom den men nu börjar ponnyakuten så du får stå ut ;)
 
Jag använder också lite förkortningar här som för mig och min generation faller sig naturligt men för de som inte är uppväxta med vårat datorklimat ;)
 
Ist= i stället
Iaf= i alla fall
På g= på gång
(säg till om det är fler, kommer inte på något nu) :D
 

Melodifestivalen

Josse skulle se melodifestivalen så jag är väl så illa tvungen att se det med. Hittills har låtarna varit sämst, förstår verkligen inte hur de kommer med alltså. Som låten gosa, hallå hon hade lika gärna kunnat vara med i lilla melodifestivalen med den. Sen kommer det väl någon estaka bra som sedan vinner men snälla kom med lite låtar som faktiskt har en chans att vinna Euro vision song contest!

RSS 2.0