Tack tack

Denna dagen har varit riktigt bra faktiskt. Iaf efter skolan ;) Skola är ju inte det roligaste, förutom mina älskade vänner :)

Hoppade ju idag som jag skrev innan och jag skulle ju ljuga om jag sa att det gick bra haha, min ponny var typ övertänd, latmask och galen på samma gång haha. Man visste inte redigt vad han ville. Det gick inge vidare alls i början, tackar alla i gruppen som orkade stå ut med att jag gick göra om många gånger ^^

Men sista rundan gick helt okej iaf, piggelin och ville rusa de sista hindrerna men jag kom runt banan och över alla hinder iaf och det ska jag vara nöjd med :)

Tydligen vad ponnyn (Tabasco) lugn i vanliga fall och gjorde såhär typ en-två gånger om året, typiskt att just jag som inte är erfaren i hoppning skulle få honom just den dagen.. haha :D

Men jag fick beröm av ridläraren iaf och sa att det var han som va dum och att jag ska vara jättenöjd med min ridning. superduktig lärare måste jag säga, ser precis vad felet är och hur man ska kunna göra skillnad och visst visar det resultat. Är väldigt nöjd att jag hamnade i den gruppen :)

Jag skryter inte ofta och vet att många ogillar det men nu har jag haft en stor nedgång så en dag som denna när man får beröm gör mig mycket gladare :)

Men nu måste jag gå och lägga mig, puss puss :D


Hoppning

Har inte haft tillfälle att skriva på ett tag nu. Och snart ska jag till ridskolan, hoppning blir det idag :) Som den vana hoppryttaren jag är kommer jag ju som vanligt att tycka det är busenkelt. .. eller inte hehe ^^ Men det är kul iaf så vi får se hur det går på hoppningen idag :)

Är förövrigt proppmätt! åt en baguett med vitlökssmör, ost och skinka på och så prppar man i sig godis och annat gott  när det väl finns, man måste ju passa på ;)


Nyfärgat hår

sitter här med nyfärgat hår, har inte torkat än men det blir nog bra :)  SKa till pappa snart och påvägen bara måååste jag köpa godis ^^

Kommer iaf få se Bigbrother i tid och inte behöva vänta till dagen efter :)

Vaknade kvart över ett idag haha, hade ju inte sovit efter jag vartit ute så det behövdes antar jag :)

Skriver inte mer nu för sitter vid den andra datorn och den är sjukt jobbig att skriva med. Svårt att förklara.


Nu skulle jag haft körkort.

Händer inte ofta men just  när jag ska ut hade det varit toppen med körkort, jag dricker ju inte så för mig hade det inte varit något problem med att köra. Ska ut ikväll, eller ah, en stund, hade velat stanna länge men har ingen som kan köra och sista bussen går lite över elva haha :P Så idag hade det suttit fint med ett körkort!..


Fast det löste sig ju ! :D


Hemma igen

Åkte till Alexandra igår och sov där, hade superkul! så nu när jag är hemma ensam igen käns det knas, ahha vad ska jag göra nu? Älskar när det händer saker runt omkring mig men nu försvann allt och sitter bara här haha.. Jag är dålig på att ha tråkigt ;)


Jag smiter :DD

Iväg imon hihi :D Eller ah idag blir det egentligen ;)


Sminkning

Hade tråkigt igår så jag "övade" lite på balsminkning. Ska troligtvis ha en rosa klänning så något inslag av rosa vill jag ha i ögonskuggan :) Ska göra det själv hade jag tänkt. Hur mycket pengar som helst kan jag inte lägga ut och jag känner mitt ansikte rätt väl :)




iiih, jag har gjort något skoj :D

Gjorde en sak nyss som jag väntat länge på, vad det är får ni kanske se om en månad någonting :)


Men hej

Nu när man väl är ledig och är glad över att man får sova vaknar man vid 8 och kan inte somna om? :P


Äntligen!

Lov, så skönt, äntligen kan man pusta ut och ta det lugnt. Skola=stress. Men en veckas vila nu blir inte bättre så jag är glad :D

Idag har jag tränat och kollat avsnitt från Laguna Beach, bra tidsfördriv tycker jag :) Kommer kolla på serier hela lovet säkert ;)

Imon vet jag inte vad som händer, panik.. Haha var så länge sen man inte hade ett dugg att göra så nu känns det lite konstigt.. Inga pengar har jag heller så shoppa kan jag inte. Städa rummet är också svårt, gjorde ju det i veckan och det har hållit i sig ;) Men putsa stövlar kanske jag ska sätta upp på schemat. Får se vad dagen har arr erbjuda, kanske Laguna Beach avsnitt ;)


Pizza och plugg

Har precis ätit hemmagjord pizza, muums :) Nu ska vi till affären och sen åker jag till Arian. han är inte hemma men nu får jag ju skjuts och det tackar man inte nej till :)

Haha min smarta lillasyster sitter och pratar med sig sj'lv om hur hon ska sätta ihop miniräknaren med överdraget. Hon lyckades faktiskt efter ett tag ;)


Stress och press

2 dagar kvar i skolan innan lovet, två prov kvar och ett gjort igår. Denna veckan har varit väldigt stressig och med mycket press. Det går inte alltid bra och denna veckan har hittills varit pyton, längtar så till sportlov. Men ändå inte för då åker min fina älskling till Alperna. Men skönt med ledighet och inte kommer jag plugga då inte :)


Nu gav jag upp

Har suttit i timmar och pluggat företagsekonomi, är mer än förvirrad kan jag ju säga hehe. Det första kapitlet har vi jobbat med i ett havlvår och det andra i två veckor varav dessa har jag varit sjuk, och nu är det så att vi har prov på båda kapitlerna imon.. Hur tänkte vår lärare egentligen?? haha, så nu gav jag upp och ska sooova :D

Godnatt! <3


Storstädning av rummet

Jag är ledig idag från skolan, så när jag kom hem fick jag ett ryck och städade mitt rum. Har ett väldigt litet rum så det är svårt att få plats med allt :) Men här har ni föra och efter bild ;) haha jag vet att det var sjuuukt stökigt innan, men nu går det att röra sig lite här inne iaf :)



Mascara

Just nu är jag inne i en peroid där jag vill hitta den perfekta mascaran för mig. Jag jag väldigt jobbiga ögonfransar som inte vill böja sig -.- Jag bäjer alltid mina ögonfransar men med vissa mascaror böjs de tillbaka direkt. Just nu använder jag en vattenfast från lumene och den har jag änvänt sen 8-9:an någon gång. Jag är nöjd med den, ögonfransarna håller sig böjda men den ger ändå ingen wow-effekt och varje kväll måste jag mörda mina ögon för mascaran är nästan omöjlig att få bort. Gnugga gnugga, jag kommer se ut som 50 innan 20 om jag forstätter så här :(

Så nu har jag bestämt mig för att hitta en mascara som böjer fransarna och som går att ta bort mycket lättare. Jag köpte en gammal mascara som jag haft innan bara för de sålde ut den för 50 kr men den gav jag till syrran haha :P Alltså missnöjd.. Idag köpte jag Isadora build up waterproof mascara och den var helt okej. Men jag vill ha något som sticker ut, vill ha något bättre.

Frågade en på Åhlens och hon sa att jag skulle testa L'oréal lash artchitect 4D mascara så nu sitter jag och läser lite om vad andra tycker om den, väldigt olika som allt annat :P Men skulle ändå vilja testa den, kostar dock 169 kr så lite ovärt om den skulle vara dålig men tänk om den inte är det :P Beslutsångest! Skulle vilja testa den bara :) Men jag får väl köpa den iaf, och om den är dålig får jag skälla på tjejen från Åhlens :D

Jag hade en för läänge sen som var sjukt bra, det var samma som jag berättade om innan, den för 50 kr fast den hetter stretch och inte 2000 blabla. Men den som allt annat jag gillar har utgått från sortimentet -.- Den hade allt det jag vill ha, den böjde fransarna utan att jag behövde böja med böjare innan och den var helt enkelt precis som jag ville ha den.

SÅ om ni har tips eller vet något om det jag skrivit får ni gärna kommentera!! :D



Träning/chips

Kom nyss ut ur duschen efter ett steppass på friskis, är värd där på lördagar så varje lördagar blir det samma pass, step är skitkul när man gått några gånger, första gången man gör det fattar man inte varför det är så populärt, skittråkigt är det då när man inte kan. Men efter ett par gånger sitter blocken och allt flyter på och blir jättekul :) Nu satte jag mig i soffan med en chipspåse, mums ;) haha nyttig jag är efter träningen, men men. Testde den nya kebabdrömmen och wow, den är faktiskt god ;) Kanske nya favoriten :D


Nyklippt

Ingen ville ju ställa upp som frisör så jag tog tag i det med egna händer. Jag plattar det innan, mycket svårare när det är blött tycker jag, skulle behövt lite olika kemarevinlkar också men jag får näja mig med mitt egna synfält. Håret blir så elektriskt nu när det är så kallt med så halva håret stod uppe i taket men men, det fick bli som det blev, billigare än frisören iaf ;)


Frukost, prov, klipp klipp

Började ännu en dag med hotellfrukost, yvärr den sista men jag får lyxa till det på helgerna ist :) Kom till skolan efter i tid denna gången, så sitter hela klassen och väntar på våran vikarie.. Som inte kom -.- så alla fick sluta, förutom de som har individuella och prov. Jag skulle göra prov, men det gick rätt snabbt så jag fick sluta 11 iaf :) sköönt. Jag ska ta tag i mina slitna toppar om en stund och kutta av dom, orkar bara inte. Någon som vill göra en gratis klippning på mig? :D


Sazzi











Sazzi biter bort snöklumpar under tassarna :)


Fixat och trixat

Har kollat på alla bilder nu :) Många fina blev det så några kommer upp här snart och så kommer det upp en ny vintrig header med :)


Utmaning

Blev utmanad av denna tjej!

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Ööh, när jag var 8? haha, jag har sämsta minnet men jag tror det var då jag började rida iaf, min bästa kompis Madde red på en liten ponnyridskola Himlabacken. Jag följde med henne dit en gång och så ville jag med börja, Första hästen jag hade var Nickolina, underbar liten shettis som nu inte finns längre, r.i.p <3 Sedan tror jag jag spelade fotboll, hmm men osäker. fasen, jag har ju inte koll på någonting ;)

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Ett år sedan.. ja, nu får jag nog kolla i bildarkiv och fb statusar haha. Men som jag kan minnas såg det ungefär lika dant ut som nu. Tränade en hel del på friskis och så dansade jag på Danceacademy (magdans) precis som nu och så red jag Molle, Den enda skillnaden var att jag nu går på ridskola också :)

3) FEM SNACKS DU GILLAR
♥ Chooolkad!! Finns ju inget godare, åh vad sugen jag blev på det nu :(
♥ Popcorn, mina egna helst ;) Är proffs på popcorn ;D
♥ Snacks? kan man säga glass här? Isf Solero Yougurt (stavn) persika. Finns inte längre :(
♥ Chips med såklart, euro shoppers paprikachips, olw lättsaltade eller esterella sweet chili
♥ Nu blev det svårare, men naturgodis kan också vara gott :)



4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:

Alltså jag suger på texter haha, kommer inte upp till fem ^^
♥ Blinka lilla stjärna
♥ Björnen sover
♥ Om du lämnade mig nu- Lars Winnerbäck (yay en riktig låt!)
♥ Asså fasen kommer inte på fler men kan säkert någon liten truddilutt ;)


5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
♥ Hmm, jag skulle resa resa resa :D Med Arian och familjen
♥ Skaffa en hästapolle :')
♥ Skänka massa pengar till välgörenhet och skämma bort min familj
♥ Köpa det jag vill ha
♥ Köpa ett super fint hus till mig och älskling och ett till mamma



6) FEM DÅLIGA VANOR:
♥ Att jag äter alldeles för mycket cholkad
♥ Är extremt petig, när jag äter måste jag äta salladen först så det inte kommer någon sås på den och det gör att jag kan äta rätt slött ^^
♥ Mitt ticks!
♥ Latmask på morgonen, avskyr att göra frukost och det ska vara så enkelt som möjligt men ändå gott och varierande.
♥ Kolla i kylskåpet varannan minut när jag har tråkigt i hopp om att se något nytt


7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
♥ Rida
♥ Dansa
♥ Mysa med Älskling
♥ Göra andra glada
♥ Resa



8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
♥ Hmm, extrema haremsbyxor (tycker det kan vara coolt men såå inte min stil :P)
♥ Hatt, kan vara superfint men skulle inte känna mig hemma i det :)
♥ Stövlar som går över knäna
♥ Baddräkt (sån sportmodel man hade när man var liten)
♥ Collegetröja utan luva haha sån stor och pösig
Om Sofie läser detta vill jag säga att foppatofflor är det skönaste som finns! :') Går i dom hemma JÄMT. Och så är dessa saker sådant jag inte skulle ha nu men man vet aldrig vad man lyckas övertalas till ;)


9) FEM FAVORITLEKSAKER:
♥ Mobil
♥ Datorn
♥ öh.. vad är egentligen en leksak? TV?
♥ -
♥ -

10) TIO PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN:
♥ Här gick det utför haha! Jag utmanar alla som läser detta och har blogg! :)


Stall 1

Kom precis hem från stall ett, så nu ska jag äta eller nåt och sedan åker jag till stall två (Aledal). Hände väl inte mycket mer än det vanliga och en lite ovanligt hungrig Molle som inte verkade ha något emot att äta upp mig idag och två andra knashästar som har käkat upp hökrubban :) Men nu på vintern har man ju inte mycket att göra så de hittar på eget (y)


Jacka är goott!  Sessan ville också vara med på kort :)
Men erkänn att Molle ser lite halvt galen ut ;)

Promenix med Josse och voffen i snön

Det har ju varit så otroligt fint väder idag så josse och jag bestämde oss för att ta ut vovven på en promenad och släppa henne på en åker, och självklart hände kameran med :) Hinner dock inte lägga in de nu men jag hinner nog det imon :)

Vi gick en sväng innan vi hittade en bra åker och när vi väl gjorde det var vovven så trött att hon knappt orkade springa någonting :P Hon har ingen vidare kondis nu men är det såhär fint väder ett tag framöver kommer det garanterat bli bättre ;) Sötnosen fick snöklumpar under tassarna med som hon tyckte var jättejobbiga, fick ta bort de hela tiden, kanske skulle köpa henne ett par skor? :)



Före, efter


Luddig väst

Jag har tvättat min fuskpälsväst och såg nu när den torkat att den blivit lite "klumpig" eller vad man ska säga. Så jag tog fram kammen och nu ska jag kamma den fin ;) Ni får se sen :)


Glömsk

Haha jo man kan ju inte alltid ha koll på allting. Jag slutade typ 2-3 igår och senad sällskapade jag en kompis som skulle med en buss vid 4 och efter det åkte jag direkt till Arian, han skulle tvätta bilen och jag hängde med och så rullade tiden iväg. Jag var hemma i typ 10 min för att packa kläder och träningskläder till idag och åkte vi hem till han igen. När jag väl var där sisådär 9-10 kom jag på att jag inte bloggat :P Haha jag hade inte en tanke på det alls. Ni får ursäkta mig, men jag hade helt enkelt fullt upp igår och jag vart lite vimsig :)


Stallstress

Följde med JOhanna till stallet efter skolan, hon tog en runda i skogen och jag tog med mig en sockersöt shettis. Så förbaskat kallt var det, tog på mig det varmaste jag hade i garderoben :P Men jag blev ju varm av att gå i snön haha , sjukt jobbigt var det efter ett tag, tänkte sätta mig på shettisen men för dens skull lät jag bli ;) Det blev tyvärr inga bilder då det snöade som tusan och att ha kameran med i snö och vandra med en minibomb hade inte varit så kul ;)

Vi var där i 2-3 timmar kanske varav det kändes som vi gick i typ 2  hhaa. Jag fick mig lite träning iaf :P När vi nästan var klara fick jag sms från Molles ägare om jag kunde ta han idag så det var bara att säga till mamma och åka från det ena stället till det andra med en gång ;) Men jag kunde inte rida så det blev en liten snabbis :)

Nu sitter jag hemma och väntar på maten, är vääldigt hungrig :) Och sen när jag är klar ska jag ge mig ut i snöovädret igen för att åka till min älskade Arian :D


Gammal bild på mig och Molle

Hemma tidigt

Slutade tidigt idag, det är så skönt, man hinner med så myclet :) Har plockat i ordning lite på mitt rum och nu ska jag putsa mina stövlar hade jag tänkt :D


RSS 2.0