Pärlor, sol

Har legat och solat i princip hela dagen idag, skönt! Fast jag är rejält bränd (a) Hoppas på sol imon med, har dansuppvisning nästa söndag så vill gärna få lite färg till dess :)

Annars har jag pärlat tre armband när jag inte solat, mamma och jag köpte pärlor till min magdansdräkt och då följde det med "knäppen" så jag testade att pärla lite :)


Smycken till bal

Ska snart beställa smycken till balen, hittade en sida med billiga smycken och har ett halsband här hemma som jag tror kan passa till, det lär ju säkert inte vara den bästa kvalitén då de är så billiga men det får väl duga :) Blir till att köpa lite annat där ifrån med som jag behöver :)

Ska snart till Molle, det var ett tag sen nu, ska träna tempoväxlingar hade jag tänkt. OM jag nu får in han över huvud taget ;) Har ju magdans ikväll med så all tid i världen har jag inte :)


Nationella, stan

Hade nationella idag, gick väl okej tror jag, vågar inte säga något ;) Satt i 2,5 timmar ungefär, sedan gick vi ner till stan, kollade smycken till balen och har tänkt hela tiden att det kommer inte vara några problem men jag tar nog tillbaka det haha! har smyckpanik nu :( Annars hittade jag ingenting, det är ju 50% på bikbok idag men smockfullt och det blir man inte så shoppingsugen på. Fast å andra sidan var det bra att jag inte hittade något så sparar jag lite pengar :D

Sitter och lyssnar på låtar och kollar ifall någon som passar som utspringslåt. Man vill ju ha någon grym, så nu ska jag lyssna igenom hela spotify ;)


Shopping

Igen, men denna gången något jag behövde. En stor väska, köpte en i Turkiet för två år sedan men den är helt paj. Jag har en tendens att fylla mina väskor till max och de håller de ju inte för (a) Så just nu går jag runt med en gammal väska där fakelädret flagnar bort på massa ställen.. Får se hur det blir, den jag köpte nu har jag ju bara sett bild på och den är från china så jag förvänar mig inte mycket ;) men hoppas på att den är användbar iaf :)

Nya skor!

Har fått mina fina nya skor nu, dom satt perfekt! Lite luftiga vilket bara är skönt och dom är ju väldigt sköna att gå i. Har inte gått längre stunder i dom men tror iaf dom är sköna :)


Bio

Älskling smsade och frågade om jag ville gå på bio ikväll och självklart tackar man ja. Så American Pie blir det då tror jag :) Ska upp tidigt imon men det är det värt, bio är alltid mysigt :)

Långklänning

Jag har en superskön och fin långklänning som jag så gärna vill använda. Dock har jag svårt att hitta bra tillfällen, har använt den två gånger bara tror jag. Men i sommar ska jag allt försöka hitta mig tillfällen att använda den!



Sandaler

Ge mig sommarväder! Älskar sommarskor och sommarkläder, det är så himla skönt. Går runt i mina sandaler från Turkiet dag ut och dag in, tyvärr har jag gått runt i dom så mycket så att de gått sönder :( men så är det ju med underbara skor, dom ska användas!

Men jag kollade runt på skor och hittade ett par snygga sandaler på rea, så dessa hade jag tänkt att ersätta mina favvisar med (så länge jag inte åker till turkland och köper nya) ;)


Naglar

Kom inte ur sängen på läänge, men nu håller jag iaf på att måla naglarna. Har blivit lite smått besatt av det, har aldrig hållt på med naglarna innan men det är ju faktiskt ganska kul ;)

Försökte ta bild men kameran ville inte fånga det rosa glittret så naglarna ser bara vita ut .. :/

Powernap, skor

Jag ska ta mig en tupplur eller något, är helt slut. Somnade sent igår igen, fyfy. Har varit och handlat en sväng med, nytt nässpray :) Är beroende, pga min näsa. Ska kolla upp den ytterligare en gång. Men när jag vilat en stund tänkte jag ta kort på mina nya skor så lägger jag upp dom här :)

Nervositet

Tack och en kompis i klassen pratade om nervositet idag, anledningen till att det togs upp var att vi har redovisning i projektarbetet på fredag. Vilket jag inte är speciellt glad för.. Jag blir väldigt nervös när jag pratar inför en grupp och när jag då blir nervös tappar jag lätt bort mig och glömmer säga massa saker. Det jag tänkte på då är att när jag dansar inför publik eller när jag ska hoppa en bana eller ett högra hinder med häst blir jag också nervös. Men när det väl gäller släpper jag det och kan ändå fokusera, när jag hoppade idag var jag rätt så rejält nervös då jag hoppade banan näst sist och ekipagen innan mig (typ alla) hade stannat och vägrat på massa hinder. Men när det sedan var min tur släpper jag det och fokuserar ändå, där glömmer jag minsann ingen bana eller att rida ordentligt. Samma sak med dansen, där släpper jag nervositeten och fokuserar på steg och utstrålning.

Jag har alltså två olika sätt att vara nervös på, en bra och en dålig. Den bra blir jag bara mer motiverad och fokuserad av och av den dåliga blir allt fel. Det är något jag skulle kunna ändra, så den bra nerositeten även kommer upp när jag redovisar inför en grupp människor.




Hoppning!

Det blev hoppning, men inte med min vanliga ridlärare utan en vikarie men hon var bra hon med, lärde mig mycket (mycket tack vare bästa ponnyn Orvar) Kändes skönt att få en häst som hoppar allt, vilket de flesta inte hade. Fick gå över 25 min med haha, men det gjorde inte mig någonting, vi får gärna gå över en timme eller två ;)

Har tänkt idag på en sak som jag kan berätta om sen. Nu ska jag hoppa i duschen :)

/ Glad tjej!

Studentklänningen!


Längtar så!

Till studenten!


Trött

Är helt slut nu, vaknade vanlig tid vid halv 7 idag men jag somnade dock ca 1 inatt.. Inte bra när det är skola men jag har inte hunnit ställa om dygnsrytmen så jag blev ju aldrig trött. Men det är jag ju nu ;) Ska iväg och rida sen, eller a om typ en timme. Undrar lite om det blir hoppning eller dressyr men vi får la se.

Fick hem ett par skor för några dagar sedan förresten, ska ta kort så kan ni få se dom :)


Balklänningen!


Klänningar

KOm på att jag skulle lägga in klänningarna, orkar inte lägga in dom på datorn nu (kom på att jag redan fixat det så lägger ut bild nu ;)). Eller iofs om jag lägger ut en bild på instagram kanske, får se. Men balklänningen får ni nog se i svartvit än så länge ;)


BB

Kollar BB, mamma fattar inte varför och det är hon inte ensam om men fan, vi är olika ;) Jag tycker det är najs, denna säsongen är lite drygare men det går ändå att se på, kul att se uppdrag tycker jag :)

Somnade ganska sent igår så nu är jag inte ett dugg trött.. Kollar på liven till jag blir det eller något. Kommer ändå inte kunna sova nu om jag försöker.

Ridning imon med, hoppade ju över förra gången eftersom det var röd dag så vet inte om vi ska hoppa eller om det blir dressyr, får se helt enkelt. Hade velat hoppa faktiskt. Det är där jag känner att jag lär mig mest och det är kul :)


Beställt skor

Har nu beställt skor, är lite spänd på hur dom är. Köpte från Wholesale dress vilket vi inte gjort innan så man vet aldrig hur det går. Frakten krostade också mer än skorna haha, men det är ändå billigare än om jag skulle köpa dom i Sverige. Så förhoppningsvis kommer finskohyllan snart fyllas på :)


Film med Josse

Tittar just nu på film med Josse, John Tucker tror jag den heter. Den är bra hittills, har bara sett tjugo min för nu är det nyheterna men den ska gå att kolla på tror jag :) Imon ska jag läääsa haha, skulle läst ut en bok på lovet men visste inte inte magdansdräkten skulle ta så lång tid så jag har inte hunnit läsa. Men ska läsa så långt jag orkar imon.

Ska förhoppningsvis även beställa ett par skor för en billig peng som jag verkligen vill ha, lägger ut bild på dom när jag fått dom ;)


Hela dräkten

Såhär ser hela ut


Bhn klar

Har ju sytt hela lovet och nu är allt äntligen klart, här är en bild på bhn :)


Instagram

Följ mig på instagram :) lisasofianilsson


Kjol till magdans

Kjolen är klar, blev klar i förgår. Nu har jag bara lite kvar på bhn sen är den också klar, före och efter bild :)





Lite dålig bild men jag tar nog bild på hela när allt är klart :)

pärlor och paljetter

Håller ju på med min magdansdräkt och idag har jag varit och köpt pärlor till den, måste bli klar med den nu på lovet så stressigt. Det tar lång tid att göra massa blommor. Kan visa bild på vad det är jag gör någon dag. Har dampdatorn nu så orkar inte hålla på med bilder ;)



Haha blundar jag vet men det var den enda bilden där jag stod fram :)

Städa, sy

Kom hem vid 12 idag, skönt, så direkt när jag kom hem satte jag igång att städa mitt rum, duktigt! Tre timmar senare var jag klar haha, utan stopp så nu är det verkligen rent. Och nu när jag väl är igång har jag börjat på magdansdräkten.


Lösning

Håller på att fixa ps eller något program att fixa headern på, kommer inte hinna det i skolan nu innan lovet men vill ha den klar, blir nog ingen grym men iaf en okej :) Känns tråkigt med snö nu, våren är ju på väg :)

Kan ju säga med att så fort jag fixat headern kommer bal och studentklännningen upp. Balklänningen i svartvit då jag inte vill avslöja för mycket ;) kanske lägger in den i färg lite senare :)

Jag kommer

Håller på och kollar lite bilder till en ny header. Har ju inte ps nu så jag vet inte riktigt vart jag ska göra den bara. Men det kommer en iaf och då börjar jag blogga som innan igen :)

Sitter här nu och klockan är 4, kul när man på sista lektionen får veta att läraren inte är där efter att ha haft håltimma i två och en halv timma.. Så hinner itne göra så mycker nu, ska kolla på Systers cabaré vid 6 så jag har fullt upp känner jag :)


RSS 2.0