Mitt hår

Jag glömde ju visa mitt hår hehe :)
 
 
För jag har väl inte visat? Nu blev jag osäker.. Guldfisken är framme ige. Aja ni får den iaf :D

Bada med hästarna

Sitter och har kollat igenom alla bilder från Aledal. Vi badade med hästarna idag, så skoj. och det var väldigt varmt i vattnet, det lilla jag fick känna... Hambo som jag hade var inte jättesugen på att bada och jag som aldrig gjort det förut hade ju ingen aning om vad som väntade. Jag försökte få i honom längre men det var svårt för mig som var osäker och så var typ hälften av gruppen längre ut och den andra hälften typ vid land -.- så det var inte så lätt att övertyga Hambo att gå till de som var längre ut. Så fort jag lyckats vända hnom om mot de som var längre ut stannade han upp, stegrade och vände tvärt. 
 
Men nu vet jag iaf till nästa gång hur jag ska göra för att få i hästenlängre ut. När nu det blir. Sofie sa att förra gången var hela gruppen långt ut tillsammans, synd att alla inte ville det idag för då hade det ju varit lättare för mig att få ut Hambo med. Men men. 
 
Det var ju så varmt i vattnet så nu är jag supersugen på att bada, tro det ska vara fint på onsdag så hoppas jag kan få med någon snäll själ till stranden. 
 
Såhär gjorde han varje gång jag ville vända :(
 

Redigerat bilder

Har redigerat och skickat bilder till ytterligare några stycken idag, det tar tid. Men vad gör det när jag ändå inte har något bättre för mig? ;) Så det är vad jag gjort idag. Vill åka och fota mer! Det är ju tävling på öland nästa helg men ännu är det inte många startande och så är det ju en bit dit så hoppas vi kan fixa skjuts och att Sofie kan följa med.
 
Hoppas vi kan sova i stugan så kan jag vara där båda dagarna och att det anmäler sig fler så jag kan stå där i timmar hehe :D Men skare va så skare! Det skulle vara fint väder nästa helg har jag för mig, det vore ju super! Ska någon dit som man kan åka med? haha.
 
Bild från Augustihoppet

Kräftor

har nyss ätit massa kräftor, och så menar jag massa haha. Mamma köpte två paket som jag och min bror skulle dela på då vi är de enda som tycker om det. Jag trodde det var alldeles för mång men ne.. Vi åt upp alla haha, fast Josse åt två-tre stycken. Så nu ser mina tummar ut som jag vet inte vad (kräftor är rätt vassa) och händerna luktar kräfta haha, får inte bort lukten :( Tips? Jag äter dom med lite skräckblandad förtjusning, de ser så äckliga ut men det smakar så gott hiih. 
 
Fick ingen bild på någon kräfta, mina fingrar var alldeles för kladdiga hehe.

Molle och stackars knä

Red Molle odag och igår och det är väldigt skönt att vara igång igen :) Igår red jag ut och galoppade, så skoj! Älskar att galoppera i skogen :) 
 
Idag red jag barbacka, blev lite nojjig och tyckte han reagerade och gick lite orent men det var kanske bara inbillning, får se. Eftersomhan kändes fin i skogen skulle det vara mysko om han inte är fin dagen efter. Men aja det var mysigt att rida barbacka, som alltid :)
 
På måndag är det ridning på Aledal igen knäppt nog, kändes som jag var där sist igår.. höömm..  Hoppas vi gör något skoj, typ ut i skogen eller något. Har ju som sagt inte världens piggaste häst så skulle vara najs med något okomplicerat hehe. Kanske blir tvungen att rida barbacka med, lyckades slå i knät nåt så förbannat och det gör ont fortfarande. Hoppas det går över ! Fast barbacka är iofs skoj, kanske gör det ändå. 
 
Gammal bild på mig och Molle :)

Äntligen klar

Nu har jag suttit och pillat och pillat med designen men nu tror jag jag är helt klar. Iaf på ett tag hehe :) Kanske borde ta och sova... Är inte så duktig på det nämligen. 

Lite små ändringar

Ändrade lite smått i headern hehe. Kan inte låta bli, blir aldrig nöjd..
 
Snart ska jag iaf till stallet. Ska bli najs, Molle går rent nu så vi ska börja sätta igång honom igen :) Funderar på hur lång tid det kommer ta för det blåser sjukt mycket! Vad gör man i Kalmar! Här blåser det jämt.
 

Ny header

Då var den nya headern uppe, vad tycks? :) Känns bra att slippa den förra. Har suttit med denna ett bra tag nu (som med alla andra) och fotat och grejat hela dagen, och då menar jag verkligen hela dagen. Så nu förtjänar jag att sova :)
 

Redigerar

Sitter och redigerar bilder från idag. Fan vilken tid det tar haha! Men snart är jag klar. Tänkte ju göra en header men har inga idéer alls. Får se om jag kommer på något när njag börjar pilla :)
 

Ny header

Jag MÅSTE skaffa en ny header. Den jag har nu ser förjävlig ut haha, ska fota imon tror jag. Behöver verkligen bilder. Men det ska regna så jag får se om jag lyckas klämma in foto ändå :)
 

Varm, The Hills

Jag är sjukt varm och har varit det hela dagen !! Vet inte vad jag ska göra, fast jag är iofs hellre varm än kall :) Så jag får väl vara glad för det :)
 
Kollade förresten på The Hills hela dagen idag och jag bara älskar den serien!.. tills jag såg slutet -.- Det var fan det sämsta jag varit med om, blev så besviken. åh, men men. jag får väl leva med det haha .. :)
 

Ridning

Idag är det ridning, och idag ska vi hoppa.. Önska mig lycka till, hästen jag ska ha är inte den piggaste om man säger så.. Men vi får se hur det går haha.
 
Hade ju inte varit fel att hoppa en häst som denna ist :)

Håret

Hade ju uppsatt när jag fotade så man ser inte så bra, får fota det utsläppt någon annan dag :)
 

Fler bilder

 Datorn är inte på min sida just nu... Får lägga in bilder i olika inlägg..
 

Orange himmel

Himlen var sjukt cool ikväll så jag tog lite kort. Orkar inte redigera så ni får nöja er med original ;)
 
 

Fjärrkontroll

Testade fjärrkontrollen till kameran idag och den är helt okej, får köpa en bättre nån annan gång och som ni förstår blev det lite bilder. Blev det någon bra visar jag dem när jag har datorn igen :)

Hårfärg resultat

Förresten, jag färgade du håret ööh, igår? Mitt minne...
 
Det blev i alla fall jättebra, tog en färg som hette varm mörkbrun eller något, från Viva. De brukar jag använda :) Men jag är nöjd iaf, ni kanske får se resultat haha, eller ja det får ni, ska bara lista ut hur jag tar bilder på det bäst.
 
Köpte en fjärrkontroll till kameran så den kan jag ju börja använda, jag har bara ett problem hehe, som vanligt? ;) Nä men det är väldigt mörkt i mitt rum så skulle behöva stå ute men men, ja ni förstår inte men det är iaf inte bekvämt... Kan göra det på måndag eller någon dag när hen jobbar :)
 
Det ser ungefär ut såhär fast det är lite mörkare och en mer röd ton :)

Jag tog slut

Jag försökte skriva ett inlägg på mobilen innan men det sket sig, hatar verkligen att Blogg.se inte anpassar sig bra för mobilen :( + att nu skriver jag från den sämsta datorn vi har vilket kommer ta låång tid för mig att skriva om det ens går -.-
 
Iaf om ni tycker jag låter dryg är det för att jag är det höhö.. Nä men jag är väldigt trött av någon underlig anledning. Var i stan idag och var hos min jobbcoach. Efter det blev jag supertrött, ville bara äta men när jag kom hem och gjorde det hjälpte det ändå inte. Eller lite kanske men yttepytte.
 
Ska nog sätta på en film och dega.
 
Blir galen på datorn! :O När jag skriver hoppar den helt plötsligt till en annan rad hela tiden, segare dator får man leta efter -.- Så nu kanske jag ska sluta innan den skadar sig.
 
 
 

Hårfärg

Sitter här nu med färg i håret äntligen, det var på tiden haha! Det är någon varm mörkbrun, ungefär vad jag brukar ta så det blir säkert bra :)
 
Ne nu ska jag hoppa in i duschen och skölja ur det :)
 

OS i modern femkamp

Visste knappt att det fanns men tittar iaf på finalpasset nu som är ridning (hoppning) och det ser ju lite ut som ponnyridning fast med häst haha :D vissa är dock duktiga, men förstår att det måste vara sjukt svårt att vara duktig och tävla i fem helt olika sporter :)

Såg en sjukt rolig avramling som inte blev av haha han var med hela kroppen på sidan av hästen men satt fast i ena stigbygeln så han lyckades ta sig upp igen haha. Såg jätteroligt ut och man hörde hur de i publiken skrattade :D

Men nu ska jag till Molle och sen hem och titta på film antar jag... :)

Megan Fox

Haha jag fick ju linnet med Megan Fox på (har det på mig just nu). Laddade också nyss hem en film som jag kollar på nu och vem är med i filmen? Jo Megan Fox så klart haha :D lite skumt...

Linnen

Var ju på rockneby marknad för någon dag sedan, fanns ju massa stånd med snygga linnen. Sa till mamma och Josse kanske 100 gånger att jag tyckte de var snygga och att jag ville ha dem.
 
Igår var det rix fm festival så jag och Arian åkte dit, och vad ser jag? Jo de snygga linnerna!! Och underbar som min pojkvän är så fick jag hihi (a)
 
Har på mig det mörkgråa nu och det är såå skönt :D
 
Tack snutte :*

Såå tråkigt.

Jag har så sjukt tråkigt. Skulle ju träffat med Sofie men det blir inte av så nu sitter jag här och har ingenting att göra haha :P Tänkte, kan ju gå ut och fota.. Men vad? och själv? ne.. Och inget roligt på tv heller.
 
När jag har så här tråkigt blir jag trött och orkar inte göra något. Arian jobbar till 10 och Josse stack.. Eh ja, tyck synd om mig haha!
 
Hitta på något åt mig..
 

Otur?

Det jag uppenbarligen inte min dag igår haha, eller morgonen var ok och kvällen var bra men dagen... Jag skulle cykla till stallet och lånade då pappas då han har en lifebike, ja lat jag vet men det är ändå 8 km dit :) Så jag tog den, cyklade iväg.. När jag är ca 3 km från stallet känner jag hur däcket börjar slå så jag hoppade av, kände på däcket och NEj! Punka..... Så jag fick gå de tre sista kilometrerna.. Stressad var jag också då hovslagaren skulle komma och sko om Molle. När jag är typ halvvägs (ca1.5 km kvar) börjar det spöregna... Men jag gick gick och gick. När jag är i stallet tar jag in Molle som står längst ner i hagen och ställer han i stallg¨ngen medan jag mockar och väntar på hovslagaren.
 
Och väntar
 
och väntar.
 
Till slut smsar jag carolina då han var en timma sen och efter kanske 20 min svarar hon och frågade vart han var. Inte vet jag haha, inte där iaf.
 
Efter ett tag får hon ett samtal av just hovslagaren som är skadad och inte kan gå..
 
Då har jag alltså suttit där i timmar och väntat på honom -.- Men det är sånt som händer, anklagar ingen såklart :)
 
Det sista problemet var hur jag skulle komma hem, jag smsade Arian och frågade om han slutat än (visste att han slutade vid femtiden) Och Camilla som äger stallet sa att hon kunde skjutsa mig annars men hon var inne. Men envist väntade jag på Arians svar och det kom kanske en halvtimme timme efter jag skrivit haha, och tack och lov kunde han hämta mig :)
 
Eller Ahh ett problem till fanns ju, pappa måste ju få hem cykeln, men jag sa vart det låg så skulle han och farfar hämta den som har dragkrok på sin bil. Om han hittade vet jag ännu inte haha.
 
Sicket rabbalder..

Ridsugen!!

Är så fruktansvärt ridsugen, ridlektionerna på Aledal börjar på måndag och jag har Molle jag bara kan skritta på just nu (kan har troligtvis klämsko så han är halt). Men han ska skos imon så snart är han igång igen. Men jag är så sugen på att hoppa, hade jag haft egen häst hade jag hoppat minst en gång i veckan. Nu har jag ju inte det haha. Men det är så kul och man blir ju inte mindre sugen när man tittar på ridsport i OS ;) Molle är ju ingen hopphäst så han rider jag endast dressyr på och myser i skogen men känner att jag vill ha lite mer action och jag älskar hoppning. När jag skaffat körkort och jobb ska jag banne mig börja i en hopp-specialgrupp på Aledal eller något. Helst skaffa egen häst men det känns ju inte tid för det nu, vill veta hur mitt liv blir innan jag skaffar det :)
 

Färga håret

Jag borde ta och färga håret, men orkar inte -.- tror att jag har döötråkigt höhö. Önskar jag hade en naturligt fin färg på håret, tyvärr har jag tråkig råttbrunfärg :( Hade inte varit fel med narutligt mörkbrun! Men nu är det som det är hehe.
 
Har varit på rockneby marknad idag och tittat lite, jag köpte ingenting men fick en godisstång? av mamma. Efter  det åkte vi och köpte mat av pastavagnen, Arian har rekomenderat bakon och kyckling så jag tog den och det var sjuukt gott :D Är inte så förtjust i pasta, tycker det är lite tråkigt men detta va verkligen gott :)
 

RGB missar finalen!

Hörde precis att Roffe inte får starta individuella finalen i OS pga att Casall inte gick igenom veterinärbesiktningen :( Det jag har väntat på och de jag helst velat se i OS kommer alltså inte ske..
 
Bild från Augustihoppet

Bildredigering

Har suttit samanlagt en hel dag nu tror jag och redigerat bilder. Det tar skitlång tid, redigerade de jag visste ville ha bilder men vet att jag har några till som jag inte vet vilka det är som vill ha :) Sofie har alla på sin mobil så jag får vänta tills på fredag med att redigera de sista :)
 
Annars har jag inte gjort ett skit, typ åkt och handlat med familjen och lite smått, sedan har jag bara suttit och glott typ.. Vad ska man göra när det regnar liksom? :(
 
Snyggaste hästen jag sett! Tänk om man ändå hade en egen...
 
 
Bilderna jag lägger upp på bloggen får naturligtvis inte tas och användas utan min tillåtelse :)

PS

Har fixat photoshop elements nu så nu kan jag äntligen redigera mina bilder :) Vill fixa en ny header med men har inga bra bilder på mig.. Typ mobilbilder haha.
 
Måste hoppa i duschen med, är sjukt dammig efter att ha stått vid en paddock hela helgen :( Men nu är alla bilder på datorn och har tagit bort de som är dåliga, fixa bilderna gör jag nog när jag och sofie träffas så jag vet vilka som ska ha bilder :)
 

Dag 2 Augustihoppet

Kom hem sent idag, var hos Molle direkt efter och sen åkte jag och mamma till maxi. Det jag supervarmt och skönt idag med, vilket känns i ansiktet! Konstigt nog har jag bränt mig där (tror jag) trots att vi hela tiden stod med ryggen mot solen, hmmm. Aja, sitter och kollar och läser lite hur man installerar ps elements, suger på sånt och är sååå petig, vågar inte chansa så måste veta exakt hur man gör annars tror jag jag ska sumpa allt haha :D Ni får som sagt oredigerade bilder tills dess.
 
Det är en del som är intresserade av bilder så jag och Sofie kom fram till att det nog är bäst vi tar en dag tillsammans och fixar det, massa mail att kolla och hästar. Vi skriver inte upp varje ekipages namn så vi frågar hur hästen ser ut och sen blev allt kaos haha, blev till slut för mycket att hålla reda på så imon har vi nog block och penna med oss, om vi kommer ihåg ;)
 

Augustihoppet

Har varit på augustihoppet hela dagen med Sofie :) klickade lite bilder och ska vara där hela helgen är tänkt. Fast skulle inte va så fint väder som vi hade idag :( men men, ger er en bild. Ska nog fixa ps imon så jag kan fixa till bilderna också, tills dess få det bli oredigerat ..
 

Glömt!

Just det, hade helt blömt bort att säga vad jag köpt haha! Var på Augustihoppet idag och fick äntligen testa på min nya Canon 600D mer seriöst och jag är sjukt nöjd måste jag säga :D Köpte ett tamron 70-300 mm 1:4-5.6 till och det är jag också supernöjd med, väldigt prisvärt :)
 

Himlabacken bilder

 
Detta får räcka så länge :) Det kommer fler men hinner inte just nu och så måste jag fixa Photoshop så jag kan förminska bilderna och lite så, dock vet jag inte hur man gör så vet inte hur jag ska lösa det riktigt.. :P
 
 

Stranden

Hejsan! har varit på stranden idag men familjen så det är därför jag inte lagt ut bilderna från igår än men det kommer snart tror jag (om inget kommer ivägen).
 
Badade idag, sjukt kallt men efter ett tag var det helt okej. Tog lite bilder med så dom lägger jag upp sen med, har inte lagt in dom på datorn än :)
 
Men vi får se vad jag hinner med, Arian slutar om en stund också :)

Himlabacken

Jag och Sofie var på himlabacken (vår gamla ridskola) igår och myste med våra favvisar, kattungar och fölen. Jag tog lite bilder som kommer ut här sen :) Ville sååå gärna ha fölen synd bara att det är små ponnys hehe :)

RSS 2.0