Stallstress

Följde med JOhanna till stallet efter skolan, hon tog en runda i skogen och jag tog med mig en sockersöt shettis. Så förbaskat kallt var det, tog på mig det varmaste jag hade i garderoben :P Men jag blev ju varm av att gå i snön haha , sjukt jobbigt var det efter ett tag, tänkte sätta mig på shettisen men för dens skull lät jag bli ;) Det blev tyvärr inga bilder då det snöade som tusan och att ha kameran med i snö och vandra med en minibomb hade inte varit så kul ;)

Vi var där i 2-3 timmar kanske varav det kändes som vi gick i typ 2  hhaa. Jag fick mig lite träning iaf :P När vi nästan var klara fick jag sms från Molles ägare om jag kunde ta han idag så det var bara att säga till mamma och åka från det ena stället till det andra med en gång ;) Men jag kunde inte rida så det blev en liten snabbis :)

Nu sitter jag hemma och väntar på maten, är vääldigt hungrig :) Och sen när jag är klar ska jag ge mig ut i snöovädret igen för att åka till min älskade Arian :D


Gammal bild på mig och Molle

Kommentarer
Postat av: evelina

Jätte fin blogg!:)

Ska du göra idag?



Följa varann via bloglovin?

Va gärna med i veckans blogg här: http://poniiriders.blogg.se/2012/january/veckans-blogg.html#comment :)

2012-02-02 @ 21:02:25
URL: http://poniiriders.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA - Livet som ryttare i storstan

Hej! Nu har jag en ny bloggtävling på bloggen där du kan vinna ett 4-pack transportskydd i valfri storlek från Amigo/Horseware värde 545 kr.

Passa på att tävla medans chansen finns! Klicka på länken för att komma direkt till tävlingsinlägget: http://stockholmsjenna.se/?p=5419

2012-02-03 @ 10:10:39
URL: http://stockholmsjenna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0